Lidt om mig selv.
Jytte Hansen.

Jeg har fra barnsben altid haft stor glæde af at tegne og male. Efter nogle års pause i mit voksne liv, fattede jeg igen interesse for billedkunst.
Det har ført til adskillige kurser, hvor jeg har modtaget undervisning af anerkendte kunstnere. Et år i liniefaget billedkunst på Jelling Stats Semenarium og senere et halvt år på kunstlinien på Tørring Uddannelsescenter er det også blevet til. Det gav mig mod til at prøve lærerrollen, jeg har undervist i Juelsminde Billedskole og indenfor LOF.
Inspirationen henter jeg i naturen og det der omgiver mig i min hverdag. Jeg prøver at indfange stemning, lys, form og farver mere eller mindre naturalistisk. Jeg arbejder ofte med spartel og bygger billedet op i mange lag.
Færøerne vender jeg gang på gang tilbage til, både som turist, men også når jeg står ved staffeliet, er det de små bygder, kirkerne og det fantastiske landskab der igen og igen inspirerer mig. Man kan godt sige
jeg har tabt mit hjerte til de små Nordatlandtiske øer, men også historiske og religiøse temaer er en inspirations kilde for mig.
Hvis du har lyst til at høre mere om mine billeder 
 er du velkommen til at kontakte mig på:
Tlf: 25 37 48 54
email: Jyttesolvej@hotmail.com
MobilePay  25374854

Venlig hilsen
Jytte. 😘